Groepsweekend 2017

Dit jaar gaan we naar de Heikop in Brunssum. Een prachtige accommodatie, waar wij al vaker zijn geweest. Het ligt omringd door bossen en heide.

Onze Bevers, Welpen, slapen binnen. De Scouts, de Explorers en de Pivo’s kunnen buiten slapen in tenten die ze plaatsen tussen de bomen.

Het weekend wordt gehouden van
vrijdagavond 31 maart t/m zondag 2 april.

Wij vertrekken dan op vrijdag om 19:00 uur en u kunt uw kind(eren) dan op zondag om 12.00 uur weer ophalen in Brunssum of om 13:00 uur bij de blokhut. U krijgt te zijner tijd een brief met meer informatie en een inschrijfformulier.

De kosten van dit weekend bedragen per kind € 30,00. Voor het tweede kind € 20,00 en ieder volgend kind uit een gezin € 15,00.

Wij hopen natuurlijk weer op een geslaagd weekend waar uw kind graag nog eens aan terug denkt.