Welpen (zaterdag van 12 tot 14 uur)

De Welpengroep is voor jongens en voor meisjes van 7 – 10 jaar.

Vind jij het leuk om als welp allerlei avonturen te beleven in de rimboe? Kaa de slang, is je begeleider, hij is slim. Bagheera, de zwarte panter, is de beste jager van de rimboe. Hij kent alle sporen en sluipt als de beste. Je kunt ook lekker luisteren naar de mooie verhalen van de oude olifant Hathi. Hij is meer dan 100 jaar oud en heeft veel meegemaakt. Als je Welp wordt bij Scouting leer je nog veel meer over dieren.

Ook beleven ze avonturen in de jungle. Zij worden begeleid door de wolven Akela en Raksha, Baloe de beer en Rikki-Tikki-Tavi de mangoest. De meisjeswelpen leren samenwerken, eten maken, knopen maken, leren over de natuur en nog veel meer. Maar ze maken vooral samen veel plezier! Kom bij de Welpen en doe met ons mee!

De Welpen kennen veel gevarieerde activiteiten. Er wordt gedaan aan spelletjes, sport, feesten en echte scoutingactiviteiten zoals pionieren, insignes halen en hutten bouwen. Ook gaan we ieder jaar een weekend kamperen en in de zomervakantie gaan we een hele week op zomerkamp. En dat is iedere keer een hele verrassing

De Welpen hebben groep op zaterdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur.