Bevers (zaterdag van 10 tot 12 uur)

De Bevers is een speltak voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar.

De Bevers spelen het Scoutingspel volgens het thema Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met de inwoners van het dorp. De Bevers kunnen zich gemakkelijk met deze spelfiguren identificeren. Ze gebruiken hierbij hun fantasie en dat levert weer een bijdrage aan hun ontwikkeling.

Binnen onze Bevergroep zijn we bezig om de Bevers bekend te maken met het thema Hotsjietonia. Stap voor stap zullen zij kennis maken met de diverse spelfiguren en de bijbehorende activiteiten.

Zo gaan ze koken met Rozemarijn en met Keet Kleur de mooiste dingen en versieringen maken. Sterre Stroom is altijd in voor een speurtocht of wandeling en met Bas Bos leren ze van alles over de natuur en de dieren. Maar er zijn nog veel meer figuren in Hotsjietonia. Wil je er meer over te weten komen, kom dan gauw eens kijken bij de Bevers!

Als onze Bevers in groep 3 van de basisschool zitten dan vliegen ze in januari over naar de volgende speltak: de Welpen.

Bevers hebben groep op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.